Οι λύσεις επιχειρησιακού λογισμικού της Freshworks στην Ελλάδα, από την RDC Informatics

06/07/2022Οι λύσεις επιχειρησιακού λογισμικού της Freshworks στην Ελλάδα, από την RDC Informatics
Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας της εταιρείας μας, με την Freshworks, ως επίσημοι συνεργάτες για την Ελλάδα.

Η στρατηγική συνεργασία με τη Freshworks διευρύνει το portfolio προϊόντων & υπηρεσιών πληροφορικής της RDC Informatics, παρέχοντας ολιστικές λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού επιχειρήσεων & οργανισμών ανεξαρτήτως μεγέθους & αντικειμένου δραστηριοποίησης.

Οι πλατφόρμες Freshdesk, Freshmarketer, Freshcha και Freshsales, της Freshworks, καλύπτουν ευρεία γκάμα λειτουργιών και λύσεων για κάθε επιχείρηση, που θέλει να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία πελάτη αλλά και εργαζόμενου. Δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις, να εξυπηρετούν, να υποστηρίζουν και να ενημερώνουν τους πελάτες τους από οποιοδήποτε μέσο επικοινωνίας, συμβάλλοντας στην άμεση και αποτελεσματική επίλυση των ζητημάτων. Παράλληλα, οι επιχειρήσεις δύνανται να διαχειρίζονται τη ροή των εργασιών με ευκολία και να αυτοματοποιούν επαναλαμβανόμενες διαδικασίες. Καθώς επίσης, να βελτιστοποιούν τις ενέργειες marketing, με στόχο ποιοτικότερα leads, τόνωση του engagement και ενίσχυση της σχέσης πελάτη – επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα: https://bit.ly/3OrjWZk

Σχετικά με την Freshworks

Η Freshworks, αναπτύσσει cloud-based λύσεις λογισμικού για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, που εμπιστεύονται περισσότερες από 50.000 εταιρείες σε όλο τον κόσμο!

Διαθέτει μια σουίτα προϊόντων, με μοναδικές & ευέλικτες λύσεις λογισμικού για Customer Services, Marketing & Sales Automation, IT Service Management & HR Management.

Σχετικά με την RDC Informatics

Η RDC Informatics αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οργανισμό παροχής λύσεων και προϊόντων Πληροφορικής που σχεδιάζει, αναπτύσσει και προσφέρει λύσεις τεχνολογίας σε ένα ευρύτατο φάσμα επαγγελματικών χώρων & οργανισμών. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων για την Εκπαίδευση με έμφαση στα συστήματα ψηφιακής μάθησης για σύγχρονη & ασύγχρονη τηλεκπαίδευση. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.rdc.gr