Η RDC Informatics συμμετέχει στην Έκθεση BEYOND

20/09/2022Η RDC Informatics συμμετέχει στην Έκθεση BEYOND
H RDC Informatics ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην Έκθεση τεχνολογίας και καινοτομίας BEYOND, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 29 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης, στη Θεσσαλονίκη.

Στα πλαίσια της έκθεσης, η RDC Informatics θα παρουσιάσει τις σημαντικότερες εξελίξεις στην ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών λογισμικού και ιδιαίτερα, στις λύσεις βελτιστοποίησης αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης, των οποίων η αξιοποίησή τους από επιχειρήσεις, παράγουν μοναδικά, ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Παράλληλα, στο Περίπτερο 13, Stand Β10 της εταιρείας, θα παρουσιαστούν αναλυτικά οι εξελίξεις στα Ευρωπαϊκά και Εθνικά Ερευνητικά Προγράμματα που η RDC Informatics συμμετέχει, καθώς και για το πρόσφατο ερευνητικό έργο του τμήματος R&D, στους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) και της προσαρμοστικής μάθησης (adaptive learning).

Σχετικά με την RDC Informatics

Η RDC Informatics αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οργανισμό παροχής λύσεων και προϊόντων Πληροφορικής που σχεδιάζει, αναπτύσσει και προσφέρει λύσεις τεχνολογίας σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών χώρων & οργανισμών. Επενδύοντας στρατηγικά στην έρευνα και ανάπτυξη, συμμετέχει σε εθνικά και ευρωπαϊκά ερευνητικά έργα, αναπτύσσοντας καινοτόμες εφαρμογές λογισμικού και παρέχοντας καθετοποιημένες υπηρεσίες ψηφιακής επικοινωνίας και διάχυσης ερευνητικών αποτελεσμάτων.