Βραβείο “Καινοτομίας στην Έρευνα” για την RDC Informatics και 12 ακόμα διακρίσεις για τους συνεργάτες της στα Education Business Awards 2017

18/05/2017Βραβείο “Καινοτομίας στην Έρευνα” για την RDC Informatics και 12 ακόμα διακρίσεις για τους συνεργάτες της στα Education Business Awards 2017


Με συνολικά 13 σημαντικά βραβεία διακρίθηκαν η RDC Informatics και οι συνεργάτες της στα Education Business Awards 2017, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 στον πολυχώρο πολιτισμού Αθηναΐς.

Η RDC Informatics βραβεύτηκε με το μοναδικό βραβείο της κατηγορίας ‘’Καινοτομία στην Έρευνα’’ για επιχειρήσεις, για την καινοτόμα πλατφόρμα λογισμικού MELO Software Suite for Digital Education Ecosystems. Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί την τρίτη βράβευση Έρευνας και Ανάπτυξης για την πλατφόρμα λογισμικού MELO (Digital School, Assessment Manager, School Dashboard, Content Optimizer, Soft1EDU, EduCertWare) και επισφραγίζει την προστιθέμενη αξία της εφαρμογής της σε οποιοδήποτε εκπαιδευτικό οικοσύστημα.

Η πλατφόρμα MELO – Software Suite τυγχάνει ευρείας αποδοχής και αναγνώρισης στην Ελληνική Εκπαιδευτική αγορά καθώς στηρίζει σήμερα περισσότερους από 500 εκπαιδευτικούς οργανισμούς στον ψηφιακό μετασχηματισμό των διοικητικών και εκπαιδευτικών διαδικασιών που στηρίζουν τη λειτουργία τους.

 

Συνεργάτες της RDC Informatics απέσπασαν συνόλικα 12 ακόμα βραβεία, 3 Gold, 3 Silver, και 6 Bronze. Ανάμεσά τους ήταν Η Παγκόσμια Τράπεζα και το Υπουργείο Εργασίας για την πύλη ψηφιακής εκπαίδευσης KEA e-Learning Platform, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων για τη διαδικτυακή πύλη ψηφιακής εκπαίδευσης e-Mathaino Portal, το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ για την πλατφόρμα e-learning OMIROS e-School Platform, το Schooldoctor.gr για τα καινοτόμα διαδραστικά εκπαιδευτικά βίντεο, το Aegean College για το ψηφιακό οικοσύστημα Aegean e-College Platform και η Unicert για τη Ψηφιακή Στρατηγική Μάρκετινγκ στην Ελλάδα για το Πανεπιστήμιο Frederick. Επίσης διακρίθηκαν το ΙΕΚ New York, η Anko - Σχολή Τουριστικών της Δωδεκανήσου, η ENGINEERING INTELLIGENCE και η Νομική Βιβλιοθήκη ΑΕΒΕ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και τη βραδιά των βραβείων Education Business Awards 2017 είναι διαθέσιμες στην ηλ. διεύθυνση http://www.educationbusinessawards.gr.