Ο νέος δικτυακός τόπος της εταιρείας θαλασσίων ρυμουλκήσεων και διάσωσης, MEGATUGS

26/05/2017Ο νέος δικτυακός τόπος της εταιρείας θαλασσίων ρυμουλκήσεων και διάσωσης, MEGATUGS

To τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία το νέο δικτυακό τόπο της εταιρείας θαλασσίων ρυμουλκήσεων και διάσωσης MEGATUGS, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.megatugs.com.

Ο νέος δικτυακός τόπος παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για το σύνολο των υπηρεσιών της εταιρείας MEGATUGS που προσφέρει όχι μόνο στις ελληνικές θάλασσες και λιμάνια αλλά και στο εξωτερικό. Παρουσιάζονται αναλυτικές πληροφορίες για κάθε μια υπηρεσία ξεχωριστά σε μορφή κειμένου και εικόνων ενώ οι περισσότερες υπηρεσίες απεικονίζονται και σε μορφή εταιρικού βίντεο. Σε ξεχωριστή ενότητα παρουσιάζεται και ο μεγάλος σε μέγεθος και δυνατότητες στόλος της εταιρείας ρυμουλκήσεων MEGATUGS, καθώς και ξεχωριστή σελίδα για κάθε ρυμουλκό με αναλυτικές πληροφορίες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Σε κάθε μια σελίδα του δικτυακού τόπου έχει τοποθετηθεί ειδικό banner "Άμεσης Ανάγκης" με στοιχεία επικοινωνίας.

To νέo web site υλοποιήθηκε με χρήση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου MELO / Content Optimizer. Ο σχεδιασμός του βασίστηκε στις αρχές του responsive design & είναι «φιλικό» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for smart phones & tablets).Εκτός από τη ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου της MEGATUGS, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του δικτυακού τόπου όπως επίσης και τη σωστή δεικτοδότηση περιεχομένου του νέου site στις μηχανές αναζήτησης μέσω ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Search Engine Optimization (SEO Services).

Δείτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.megatugs.gr