Ο δικτυακός τόπος της εταιρείας κατασκευής & εμπορίας συστημάτων σκίασης εσωτερικού χώρου, SHADOW

16/02/2017Ο δικτυακός τόπος της εταιρείας κατασκευής & εμπορίας συστημάτων σκίασης εσωτερικού χώρου, SHADOW

To τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία το νέο δικτυακό τόπο της εταιρείας κατασκευής & εμπορίας συστημάτων σκίασης εσωτερικού χώρου SHADOW, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.shadow.gr.

Ο νέος δικτυακός τόπος παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για το σύνολο των συστημάτων σκίασης που κατασκευάζει η εταιρεία μεταξύ των οποίων ρολοκουρτίνες, οριζόντες και κατακόρυφες περσίδες, συστήματα πάνελ και ηλεκτρικοί σιδηρόδρομοι κουρτίνας. Για κάθε ένα επιμέρους σύστημα παρουσιάζονται διεξοδικά οι εναλλακτικοί τρόποι κατασκευής και λειτουργίας του καθώς και οι διαθέσιμες επιλογές υφασμάτων με τα αντίστοιχα χρωματολόγια. Κάθε ενημερωτική σελίδα προϊόντος έχει εξοπλιστεί με ειδική φόρμα λήψης αιτημάτων για περισσότερες πληροφορίες από δυνητικούς νέους πελάτες.

To νέο web site υλοποιήθηκε με χρήση του συστήματος e-business nopCommerce ώστε να είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει ανάγκες b2c ή b2b παραγγελιοληψίας στο μέλλον. Ο σχεδιασμός του βασίστηκε στις αρχές του responsive design & είναι «φιλικό» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for smart phones & tablets).

Εκτός από τη ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου τα στελέχη του τμήματος DIGITAL MARKETING της RDC Informatics επιμελήθηκαν:

  • Την σωστή δεικτοδότηση περιεχομένου του νέου site στις μηχανές αναζήτησης μέσω ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Search Engine Optimization (SEO Services).
  • Την σωστή προετοιμασία των καναλιών social media της SHADOW (google plus, google myBusiness, youtube, & twitter) για μελλοντική αξιοποίησή τους.
  • Την προετοιμασία πλάνου προώθησης με χρήση των υπηρεσιών Google Adwords & Facebook Ads για το σύνολο των προϊόντων της επιχείρησης.

Δείτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.shadow.gr.