Η πλατφόρμα ψηφιακής μάθησης (e-learning) της εταιρείας συμβούλων εκπαίδευσης & σταδιοδρομίας Employ

18/01/2019Η πλατφόρμα ψηφιακής μάθησης (e-learning) της εταιρείας συμβούλων εκπαίδευσης & σταδιοδρομίας Employ
Το τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία την ανάπτυξη της πλατφόρμας ψηφιακής μάθησης για την εταιρεία συμβούλων εκπαίδευσης & σταδιοδρομίας Employ στην ηλ. Διεύθυνση https://learn.e-employ.gr.

Η Employ είναι ηγετικός φορέας στα πεδία της Δια Βίου Μάθησης, του Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της Συμβουλευτικής Καριέρας. Έχει υλοποιήσει περισσότερες από 1.350 δραστηριότητες σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό με τη συμμετοχή τουλάχιστον 128.000 γονέων, μαθητών, εκπαιδευτικών και επαγγελματιών. Με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη, επεκτάθηκε στην Αθήνα από το 2010 και μέσω ενός δικτύου άνω των 700 συνεργατών καλύπτει κάθε ανάγκη, σε κάθε γωνία της Ελλάδας.

Για την κατάργηση των γεωγραφικών αποστάσεων & την ελαχιστοποίηση του κόστους και του χρόνου μετακινήσεων των σπουδαστών, η εταιρεία συμβούλων εκπαίδευσης & σταδιοδρομίας Employ αποφάσισε να ενσωματώσει τεχνολογίες e-learning στη λειτουργία τη προκειμένου να προσφέρει λύσεις εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης της Employ, βασίστηκε στο πολυβραβευμένο οικοσύστημα ηλεκτρονικής μάθησης MELO – Digital School της εταιρείας RDC Informatics. Πρόκειται για κορυφαία πλατφόρμα λογισμικού που παρέχει ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον e-business για κάθε εμπλεκόμενο χρήστη στο οικοσύστημα ενός εκπαιδευτικού οργανισμού. Στην καρδιά του συστήματος υπάρχει ένα πανίσχυρο LMS (Learning Management System) το οποίο ενσωματώνει κάθε τεχνολογική καινοτομία στο χώρο της ψηφιακής μάθησης. Στη συγκεκριμένη υλοποίηση αξιοποιήθηκαν τα υποσυστήματα για ασύγχρονη & σύγχρονη διδασκαλία (Live Learning).

Η απόλυτα επιτυχημένη υλοποίηση του έργου, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη παραγωγική λειτουργία, επιβεβαιώνει την βαθιά τεχνογνωσία των μηχανικών λογισμικού της RDC Informatics σε συστήματα ψηφιακής μάθησης & πλατφόρμες e-learning.

Αναλυτικές πληροφορίες για την εταιρεία συμβούλων εκπαίδευσης & σταδιοδρομίας Employ δημοσιεύονται στον δικτυακό τόπο https://learn.e-employ.gr.