Ηγετική παρουσία και σημαντική συνεισφορά της RDC Informatics στο EduTech Summit & Expo 2024

07/06/2024Ηγετική παρουσία και σημαντική συνεισφορά της RDC Informatics στο EduTech Summit & Expo 2024

H RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία τη συμμετοχή της στην πρώτη Έκθεση & Συνέδριο για Προϊόντα & Υπηρεσίες Υποδομής Εκπαιδευτικών Κέντρων «EduTech 2024», που πραγματοποιήθηκε 1 & 2 Ιουνίου 2024, στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.


Στο πλαίσιο της έκθεσης, η RDC Informatics παρουσίασε μερικά από τα πιο επιτυχημένα παραδείγματα ψηφιακού μετασχηματισμού εκπαιδευτικών οργανισμών, που αξιοποίησαν τις τεχνολογίες της πάνω στη μηχανογράφηση της εκπαίδευσης. Παράλληλα με την έκθεση, διεξήχθη και το συνέδριο της χρονιάς για το μέλλον της εκπαίδευσης. Εκεί, ανάμεσα σε άλλους εκθέτες ο CEO & R&D Director της RDC Informatics κ. Διονύσης Κουτσαντώνης παρέθεσε ομιλία με θέμα «How AI will affect Digital Learning Ecosystems», παρουσιάζοντας του τομείς που δύναται να επηρεάσει η Τεχνητή Νοημοσύνη στη λειτουργία των πάσης φύσεως Εκπαιδευτικών Οικοσυστημάτων. Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν η υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κα Ιωάννα Λυτρίβη, καθώς επίσης και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος, κ. Ιωάννης Βαφειαδάκης.


Τέλος, στο πλαίσιο της έκθεσης, η RDC Informatics είχε την ευκαιρία να αναδείξει τις λύσεις των πλατφορμών λογισμικού Soft1EDU, MELO - Digital Learning Ecosystem και MySchoolApp που αξιοποιούνται από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς στη χώρα μας, καθώς και ένα πλήθος συμπληρωματικών λύσεων και υπηρεσιών τεχνολογίας για τις εκπαιδευτικές ανάγκες επιχειρήσεων και οργανισμών.


Εκ μέρους της RDC Informatics, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους διοργανωτές της έκθεσης, και κυρίως, όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στο περίπτερο και στις παράλληλες εκδηλώσεις της εταιρείας. Ήταν μια μοναδική ευκαιρία να συναντήσουμε εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες της εκπαίδευσης και επιχειρηματίες για να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε ιδέες σχετικά με το μέλλον της εκπαίδευσης και την περαιτέρω ενσωμάτωση της τεχνολογίας σε αυτή.EduTech24-01
EduTech24-02
EduTech24-03
EduTech24-04
EduTech24-05
EduTech24-06
EduTech24-07
EduTech24-08
EduTech24-09
EduTech24-10
EduTech24-11
EduTech24-12