Η νέα πλατφόρμα ψηφιακής μάθησης (e-learning) του εκπαιδευτικού κέντρου FORUM Training & Consulting

16/01/2016Η νέα πλατφόρμα ψηφιακής μάθησης (e-learning) του εκπαιδευτικού κέντρου FORUM Training & Consulting

To τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της πλατφόρμας e-learning της INTERNATIONAL FORUM TRAINING & CONSULTING στην ηλ. διεύθυνση elearning.forum-training.gr.

H INTERNATIONAL FORUM TRAINING & CONSULTING 
Η INTERNATIONAL FORUM TRAINING, ιδρύθηκε το 1999 από μια ομάδα έμπειρων στελεχών. με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την υποστήριξή τους από το άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της. Από την ίδρυσή της η εταιρεία, δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της εκπαίδευσης – επιμόρφωσης στελεχών επιχειρήσεων, με μεγάλη επιτυχία.Από το 2006 η INTERNATIONAL FORUM TRAINING & CONSULTING, προσθέτει πλέον και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες στις δραστηριότητές της και παρέχει μια ολοκληρωμένη πρόταση σύγχρονης υποστήριξης των εταιρειών, με ειδικούς και έμπειρους συνεργάτες. Η συλλογική εμπειρία των συνεργατών μας καλύπτει σχεδόν κάθε τομέα και λειτουργία της αγοράς.

Η πλατφόρμα eLearning της FORUM TRAINING 
Η πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης της FORUM TRAINING λειτουργεί στην ηλ. διεύθυνση elearning.forum-training.gr. Το έργο βασίστηκε στο πολυβραβευμένο οικοσύστημα ηλεκτρονικής μάθησης MELO – Digital School της εταιρείας RDC Informatics. Πρόκειται για κορυφαία πλατφόρμα λογισμικού που παρέχει ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον e-business για κάθε εμπλεκόμενο χρήστη στο οικοσύστημα ενός εκπαιδευτικού οργανισμού. Στην καρδιά του συστήματος υπάρχει ένα πανίσχυρο LMS (Learning Management System) το οποίο ενσωματώνει κάθε τεχνολογική καινοτομία στο χώρο της ψηφιακής μάθησης. Στη συγκεκριμένη υλοποίηση αξιοποιήθηκε το υποσύστημα για ζωντανή σύγχρονη διδασκαλία - Live Learning (Σύγχρονη τηλεκπαίδευση).

Στο υποσύστημα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης (live elearning) καλύπτει κάθε ανάγκη εναλλακτικών τύπων ζωντανών εκπαιδεύσεων και υποστηρίζει όλα τα πιθανά μοντέλα εξ΄αποστάσεως διδασκαλίας (virtual classroom, Web TV, Webinar, klp).

Η απόλυτα επιτυχημένη υλοποίηση του έργου, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη παραγωγική λειτουργία, επιβεβαιώνει την βαθιά τεχνογνωσία των μηχανικών λογισμικού της RDC Informatics σε συστήματα ψηφιακής μάθησης & πλατφόρμες e-learning.

Δείτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση elearning.forum-training.gr.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη δραστηριότητα της εταιρείας INTERNATIONAL FORUM TRAININ δημοσιεύονται στον δικτυακό τόπο www.forum-training.gr.