Δελτίο Τύπου: Silver βραβείο για το MELO HR SENSOR της RDC Informatics στα HR AWARDS 2017

06/11/2017Δελτίο Τύπου: Silver βραβείο για το MELO HR SENSOR της RDC Informatics στα HR AWARDS 2017
Με το ασημένιο βραβείο στην ενότητα «Most Innovative HR Consulting» διακρίθηκε η RDC Informatics για το νέο λογισμικό καταγραφής & αποτύπωσης του ψυχοκοινωνικού & εργασιακού ρίσκου των εργαζομένων, MELO HR SENSOR στα Βραβεία HR AWARDS 2017. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου, στο Athenaeum InterContinental

Το λογισμικό MELO HR SENSOR της RDC Informatics, αποτελεί μια νέα καινοτόμα προσέγγιση στο κρίσιμο θέμα της καταγραφής & αποτύπωσης του ψυχοκοινωνικού & εργασιακού ρίσκου των εργαζομένων σε μία επιχείρηση ή έναν οργανισμό. 

Πλέον, οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν, να μετρήσουν και να παρακολουθήσουν ιστορικά τους παράγοντες που συνθέτουν το ψυχοκοινωνικό/εργασιακό ρίσκο (Psychosocial Risk) των εργαζομένων. 

Το λογισμικό HR SENSOR βασίζεται στην αιχμή της σύγχρονης εφαρμοσμένης έρευνας στο χώρο των διαγνωστικών εργαλείων ψυχοκοινωνικού ρίσκου, εξασφαλίζει την εχέμυθη, & εμπιστευτική καταγραφή των δεδομένων από την ανάδραση του Ανθρωπίνου Κεφαλαίου αναφορικά με την καθημερινή εμπειρία στους χώρους εργασίας (Voice of the Employee). Παράλληλα υπολογίζει και παρακολουθεί τους παράγοντες εκείνους που επιδρούν επιβαρυντικά για το ανθρώπινο κεφάλαιο στους χώρους εργασίας. 

Η RDC Informatics αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οργανισμό παροχής λύσεων και προϊόντων Πληροφορικής που σχεδιάζει, αναπτύσσει και προσφέρει λύσεις τεχνολογίας σε ένα ευρύτατο φάσμα επαγγελματικών χώρων & οργανισμών. 

Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.rdc.gr.