Νέο website της εταιρείας Premium Brands από την RDC Informatics

20/10/2021Νέο website της εταιρείας Premium Brands από την RDC Informatics
To τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου της εταιρείας Premium Brands. Η νέα ιστοσελίδα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://pbrands.gr/.

Η εταιρεία Premium Brands παρέχει στον καταναλωτή προϊόντα που παράγονται από αγνές και φυσικές πρώτες ύλες, καθιστώντας τα μοναδικά, υψηλής ποιότητας και γευστικότατα.
Επεκτείνοντας το δίκτυό της σε όλη την Ελλάδα και σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, η Premium Brands αυξάνει συνεχώς τα σημεία πώλησης και φέρνει τα προϊόντα της ακόμη πιο κοντά στους καταναλωτές.

Ο νέος δικτυακός τόπος δημιουργήθηκε με σκοπό να παρουσιάσει την εταιρεία, τη φιλοσοφία και το όραμά της, καθώς και να προωθήσει τα καινοτόμα προϊόντα που εισάγει, μέσα από ένα πλήρως λειτουργικό και σύγχρονο περιβάλλον περιήγησης.

Ο νέος δικτυακός τόπος υλοποιήθηκε με χρήση της πλατφόρμας MELO/CONTENT OPTIMIZER. Ο σχεδιασμός του βασίστηκε στις αρχές του responsive design & είναι «φιλικό» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for smart phones & tablets). Εκτός από την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του δικτυακού τόπου, όπως επίσης και τη σωστή δεικτοδότηση περιεχομένου του νέου site στις μηχανές αναζήτησης μέσω ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Search Engine Optimization (SEO Services).

Δείτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://pbrands.gr/.