Ανανεωμένο web site για την εταιρεία FADE από την RDC Informatics

02/02/2021Ανανεωμένο web site για την εταιρεία FADE από την RDC Informatics
To τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου της εταιρείας παραγωγής και κάλυψης ειδήσεων FADE, που λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.fade.gr/.

Η εταιρεία FADE, που έχει την έδρα της στην Αθήνα, ασχολείται με τις οπτικοακουστικές παραγωγές και την τηλεοπτική κάλυψη ειδήσεων, τόσο στη Ελλάδα όσο και διεθνώς, για περισσότερα από 30 χρόνια.

Ο νέος δικτυακός τόπος δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών της FADE με έμφαση στις Live, διαδικτυακές μεταδόσεις, που συνδυάζουν εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας με την απαράμιλλη τεχνογνωσία. Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα -μεταξύ άλλων- να μάθει περισσότερα για τα έργα της εταιρείας που έχει υλοποιήσει σε συνεργασία με κορυφαίους φορείς διεθνών συνεδρίων, τηλεοπτικούς οργανισμούς και ειδησεογραφικά πρακτορεία από όλο τον κόσμο, καθώς επίσης και να ενημερωθεί για τις εγκαταστάσεις της εταιρείας και τον άρτιο εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών που διαθέτει, έτοιμα να καλύψουν κάθε ανάγκη οπτικοακουστικών έργων.

Ο νέος δικτυακός τόπος υλοποιήθηκε με χρήση της e-business πλατφόρμας NopCommerce. Ο σχεδιασμός του βασίστηκε στις αρχές του responsive design & είναι «φιλικό» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for smart phones & tablets). Εκτός από την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του δικτυακού τόπου.

Δείτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.fade.gr/.