Η πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης (e-learning) για το online Πρόγραμμα Mindspace University.

06/11/2020Η πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης (e-learning) για το online Πρόγραμμα Mindspace University.
Το τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία την ανάπτυξη της πλατφόρμας ψηφιακής εκπαίδευσης για το online Πρόγραμμα Mindspace University στην ηλ. διεύθυνση https://university.mindspace.gr.

Το Mindspace University Online Program είναι μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων, εικονικών αιθουσών διδασκαλίας και 1-1 συνεδριών καθοδήγησης με θεματική την Εισαγωγή στην Επιχειρηματικότητα και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στον Ενεργειακό τομέα, που διοργανώνονται και παραδίδονται από επιχειρηματίες της Silicon Valley και μέντορες από το Ελληνικό Φόρουμ Ενέργειας, σε συνεργασία με το Mindspace.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για φοιτητές πανεπιστημίου και πρόσφατους αποφοίτους με διαφορετικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο, που θέλουν που να μάθουν περισσότερα για το επιχειρηματικό οικοσύστημα και να αξιοποιήσουν αποτελεσματικά τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους με βάση τις διαθέσιμες ευκαιρίες στον ενεργειακό τομέα.

Το Mindspace University ενσωμάτωσε τεχνολογίες e-learning στη λειτουργία του προκειμένου να προσφέρει στους σπουδαστές του ένα πλήρως εύχρηστο και λειτουργικό εργαλείο υπηρεσιών ασύγχρονης εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης που χρησιμοποιεί για τη διεξαγωγή των σεμιναρίων του, είναι βασισμένη στο πολυβραβευμένο οικοσύστημα ηλεκτρονικής μάθησης MELO – Digital Learning Ecosystem της εταιρείας RDC Informatics. Πρόκειται για κορυφαία πλατφόρμα λογισμικού που παρέχει ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον e-business για κάθε εμπλεκόμενο χρήστη στο οικοσύστημα ενός εκπαιδευτικού οργανισμού. Στην καρδιά του συστήματος υπάρχει ένα πανίσχυρο LMS (Learning Management System) το οποίο ενσωματώνει κάθε τεχνολογική καινοτομία στο χώρο της ψηφιακής μάθησης. Στη συγκεκριμένη υλοποίηση αξιοποιήθηκαν τα υποσυστήματα για ασύγχρονη και σύγχρονη διδασκαλία (Live Learning).

Η απόλυτα επιτυχημένη υλοποίηση του έργου, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη παραγωγική λειτουργία, επιβεβαιώνει την βαθιά τεχνογνωσία των μηχανικών λογισμικού της RDC Informatics σε συστήματα ψηφιακής μάθησης & πλατφόρμες e-learning.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη λειτουργία του online Προγράμματος Mindspace University στην ηλ. διεύθυνση https://university.mindspace.gr.