Ανανεωμένο web site για το συνεργείο αυτοκινήτων κύρους Valmas Motors από την RDC Informatics

10/02/2021Ανανεωμένο web site για το συνεργείο αυτοκινήτων κύρους Valmas Motors από την RDC Informatics
To τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου της εταιρείας Valmas Motors, που δραστηριοποιείται στο χώρο της κάθετης συντήρησης οχημάτων κύρους. Η νέα ιστοσελίδα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.valmasmotors.gr.

Η εταιρεία Valmas Motors έχει την έδρα της στη Νέα Ερυθραία και ιστορία που ξεκινά το μακρινό 1960. Από το 2005, έχει καθιερωθεί στο χώρο της κάθετης τεχνικής συντήρησης οχημάτων JEEP, DODGE και CHRYSLER. Την ίδια χρονιά επεκτάθηκε στην εισαγωγή & διανομή ανταλλακτικών Jeep από την Αμερική και διάφορες χώρες της Ευρώπης. Επίσης, παρέχει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών τεχνικής κάλυψης και για όλα τα οχήματα FIAT, LANCIA & ALFA ROMEO.

Ο νέος δικτυακός τόπος δημιουργήθηκε με σκοπό να παρουσιάσει τη δομή, τη λειτουργία και το σύνολο των υπηρεσιών της Valmas Motors, μέσα από ένα ελκυστικό, λειτουργικό και σύγχρονο περιβάλλον περιήγησης. Ειδικότερα, ο επισκέπτης του website έχει τη δυνατότητα -μεταξύ άλλων- να μάθει περισσότερα για την ιστορία, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας, αλλά και να ενημερωθεί σχετικά με συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου του, μέσω της ειδικής υπηρεσίας κρατήσεων, που εντάσσεται στις λειτουργίες της ιστοσελίδας.

Το έργο βασίστηκε στην πολυβραβευμένη πλατφόρμα MELO / Content Optimizer, η οποία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση του περιεχομένου με τρόπο ώστε αυτό να είναι ιδιαίτερα «φιλικό» προς τις μηχανές του διαδικτύου, αντιμετωπίζοντας όλα τα θέματα συμβατότητας μεταξύ διαφορετικών web browsers αναφορικά με την εμφάνιση δυναμικού περιεχομένου. Εκτός από την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του δικτυακού τόπου όπως επίσης και τη σωστή δεικτοδότηση περιεχομένου του νέου site στις μηχανές αναζήτησης μέσω ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Search Engine Optimization (SEO Services).

Δείτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.valmasmotors.gr.