Έκτακτα μέτρα πρόληψης για τον Covid-19 από την RDC Informatics

16/03/2020Έκτακτα μέτρα πρόληψης για τον Covid-19 από την RDC InformaticsΑγαπητοί συνεργάτες,

Ακολουθώντας τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και όλων των δημόσιων φορέων με στόχο την ενίσχυση των μέτρων για τον περιορισμό του COVID-19, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θέτουμε σε άμεση εφαρμογή έκτακτα μέτρα πρόληψης για την προστασία της δημόσιας υγείας και την ασφάλεια τόσο των εργαζομένων μας όσο και των οικογενειών τους.

Συγκεκριμένα, από σήμερα 16/3/2020, συνεχίζουμε τη λειτουργία μας κανονικά μέσω απομακρυσμένης εργασίας του προσωπικού μας, στις περιπτώσεις που αυτό είναι εφικτό. Επίσης, από σήμερα περιορίζουμε την είσοδο των πελατών/των προμηθευτών και των συνεργατών μας στο εσωτερικό της εταιρείας μας. Όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις δια ζώσης είτε στα γραφεία μας είτε σε χώρους συνεργατών μας θα γίνουν εξ αποστάσεως μέσω των κατάλληλων ψηφιακών συστημάτων. Οποιαδήποτε συναλλαγή θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο στους εξωτερικούς χώρους του κτιρίου και όχι εντός της εταιρείας.

Δέσμευσή μας είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να συνεισφέρουμε ουσιαστικά σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια για τον περιορισμό του COVID-19.

Όλες οι ομάδες τεχνικής υποστήριξης παραμένουν σε πλήρη ετοιμότητα για οποιοδήποτε θέμα τυχόν χρειαστείτε βοήθεια στο πλαίσιο της συνεργασίας μας.

Σας ευχαριστούμε και παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Η ομάδα της RDC Informatics

Τηλ. Κέντρο: 211 8002200