Νέο website του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος– AHPI από την RDC Informatics

22/09/2021Νέο website του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος– AHPI από την RDC Informatics
To τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος. Η νέα ιστοσελίδα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.ahpi.gr.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος πρωτοπορεί στον κλάδο όλων των πλαστικών εφαρμογών με τα μέλη του να εκπροσωπούν το 80% της Eλληνικής βιομηχανίας πλαστικού.

Ο νέος δικτυακός τόπος δημιουργήθηκε με σκοπό να παρουσιάσει τη δομή, τη λειτουργία και το σύνολο των δράσεων του AHPI, μέσα από ένα πλήρως λειτουργικό και σύγχρονο περιβάλλον περιήγησης.

Ειδικότερα, ο επισκέπτης του website έχει τη δυνατότητα -μεταξύ άλλων- να μάθει περισσότερα για το προφίλ του AHPI, να βρει πληροφορίες σχετικά με την διαχείριση και τις εφαρμογές του πλαστικού καθώς και ενέργειες του Συνδέσμου σχετικά με την περιβαλλοντική προστασία και βιωσιμότητα του πλανήτη.

Ο νέος δικτυακός τόπος υλοποιήθηκε με χρήση της πλατφόρμας MELO/CONTENT OPTIMIZER. Ο σχεδιασμός του βασίστηκε στις αρχές του responsive design & είναι «φιλικό» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for smart phones & tablets). Εκτός από την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του δικτυακού τόπου, όπως επίσης και τη σωστή δεικτοδότηση περιεχομένου του νέου site στις μηχανές αναζήτησης μέσω ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Search Engine Optimization (SEO Services).

Δείτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.ahpi.gr.