Η πλατφόρμα ψηφιακής μάθησης (e-learning) της Secret Key από την RDC Informatics

28/05/2020Η πλατφόρμα ψηφιακής μάθησης (e-learning) της Secret Key από την RDC Informatics
Το τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία την ανάπτυξη της πλατφόρμας ψηφιακής μάθησης για την Secret Key στην ηλ. διεύθυνση https://secretkey.digitalschool.gr/el/static/home.

Η Secret Key προσφέρει συμβουλευτικές προσεγγίσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα σε στελέχη επιχειρήσεων, με βασικό μέλημά της την αύξηση της απόδοσης των ομάδων πωλήσεων και την ενίσχυση της ποιοτικής εξυπηρέτησης.

Θέλοντας να καταργήσει τις γεωγραφικές αποστάσεις και να ελαχιστοποιήσει το κόστος και το χρόνο μετακινήσεων των στελεχών στα θεωρητικά μαθήματα, η Secret Key αποφάσισε να ενσωματώσει τεχνολογίες e-learning στη λειτουργία του, προκειμένου να προσφέρει λύσεις εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Η πλατφόρμα e-learning της Secret Key, βασίστηκε στο πολυβραβευμένο οικοσύστημα ηλεκτρονικής μάθησης MELO – Digital Learning Ecosystem της εταιρείας RDC Informatics. Πρόκειται για μια κορυφαία πλατφόρμα λογισμικού που παρέχει ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον e-business για κάθε εμπλεκόμενο χρήστη στο οικοσύστημα ενός εκπαιδευτικού οργανισμού. Στην καρδιά του συστήματος υπάρχει ένα πανίσχυρο LMS (Learning Management System), το οποίο ενσωματώνει κάθε τεχνολογική καινοτομία στο χώρο της ψηφιακής μάθησης. Στη συγκεκριμένη υλοποίηση αξιοποιήθηκαν τα υποσυστήματα για ασύγχρονη και σύγχρονη διδασκαλία (Live Learning).

Η απόλυτα επιτυχημένη υλοποίηση του έργου, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη παραγωγική λειτουργία, επιβεβαιώνει τη βαθιά τεχνογνωσία των μηχανικών λογισμικού της RDC Informatics σε συστήματα ψηφιακής μάθησης και πλατφόρμες e-learning.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη λειτουργία της Secret Key, δημοσιεύονται στο δικτυακό τόπο http://www.secretkey.gr/.