Τι είναι η πρωτοποριακή λειτουργία τραπεζικής διασύνδεσης Soft1 FinTech που προσφέρει η Softone;

30/03/2020Τι είναι η πρωτοποριακή λειτουργία τραπεζικής διασύνδεσης Soft1 FinTech που προσφέρει η Softone;

H εταιρεία Softone, με την οποία συνεργαζόμαστε εδώ και χρόνια στον τομέα των εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού (business software), θέλοντας να στηρίξει ενεργά την πρωτοβουλία #DigitalSolidarityGR του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, παρέχει στους πελάτες της εντελώς δωρεάν την πρωτοποριακή λειτουργία τραπεζικής διασύνδεσης, Soft1 FinTech.


Το Soft1 FinTech είναι ένα φιλικό και απολύτως ασφαλές περιβάλλον εργασίας που επιτρέπει στους χρήστες του να διαχειρίζονται τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και να πραγματοποιούν τις καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές τους, απευθείας μέσα από το Soft1, χωρίς να χρειάζεται να έχουν φυσική παρουσία σε κάποιο κατάστημα. Με αυτό τον τρόπο αυτοματοποιούνται οι τραπεζικές εργασίες, και οι χρήστες τής απαλλάσσονται από χρονοβόρες χειροκίνητες καταχωρίσεις και λάθη.

H Softone δημιούργησε τη συγκεκριμένη λειτουργία θέλοντας να υποστηρίξει έμπρακτα την άσκηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και να διευκολύνει την απομακρυσμένη διεκπεραίωση σημαντικών καθημερινών εργασιών.


Χρήσιμες Πληροφορίες

- Η χρήση του Soft1 FinTech παρέχεται εντελώς Δωρεάν έως και τις 31/12/2020.
- Η λειτουργία Soft1 FinTech διατίθεται για όλες ανεξαιρέτως τις εγκαταστάσεις Soft1 (Software License, Cloud, ASK) με απαραίτητες προϋποθέσεις την ύπαρξη του module “Open Enterprise Engine”, καθώς και Ενεργής Σύμβασης Νέων Εκδόσεων.
- Το Soft1 FinTech διασυνδέεται στην παρούσα φάση με τα συστήματα της Εθνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Πειραιώς.