Νέο – Πλήρως ανανεωμένο web site για την Olix Oil International από την RDC Informatics

02/07/2020Νέο – Πλήρως ανανεωμένο web site για την Olix Oil International από την RDC Informatics
To τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία την ανακατασκευή του δικτυακού τόπου της Olix Oil. Η Olix Oil International Ltd παράγει, εμφιαλώνει και εμπορεύεται εξαιρετικής ποιότητας αγνό - παρθένο ελαιόλαδο σε όλο τον κόσμο. Ταυτόχρονα, επεξεργάζεται και εμπορεύεται επιτραπέζιες ελιές (Καλαμών και Χαλκιδικής), χρησιμοποιώντας σε όλα τα στάδια παραγωγής τις πιο σύγχρονες μεθόδους ελέγχου.

Ο νέος δικτυακός τόπος της Olix Oil, δημιουργήθηκε με βασικό στόχο να παρουσιάσει το σύνολο των προϊόντων της εταιρείας, μέσω μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης που περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες για κάθε προϊόν με πλούσιο περιεχόμενο.

Ο νέος δικτυακός τόπος υλοποιήθηκε με χρήση της e-business πλατφόρμας NopCommerce. Ο σχεδιασμός του βασίστηκε στις αρχές του responsive design και είναι «φιλικό» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for smart phones & tablets). Εκτός από την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του δικτυακού τόπου, όπως επίσης και τη σωστή δεικτοδότηση περιεχομένου του νέου site στις μηχανές αναζήτησης μέσω ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Search Engine Optimization (SEO Services).

Δείτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.olixoil.com.