Συμμετοχή της RDC Informatics στη διαδικτυακή συζήτηση του ΣΕΣΜΑ με θέμα: «Το ΕΣΠΑ ως εργαλείο ανάπτυξης του ελληνικού επιχειρείν».

03/07/2020Συμμετοχή της RDC Informatics στη διαδικτυακή συζήτηση του ΣΕΣΜΑ με θέμα: «Το ΕΣΠΑ ως εργαλείο ανάπτυξης του ελληνικού επιχειρείν».
Με ιδιαίτερη χαρά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη συμμετοχή μας στη διαδικτυακή συζήτηση που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ).

Η συζήτηση με τίτλο «Το ΕΣΠΑ ως εργαλείο ανάπτυξης του ελληνικού επιχειρείν», θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω livestreaming την Τετάρτη 7 Ιουλίου στις 15:00 και θα έχει διάρκεια περίπου τρεις ώρες. Ανάμεσα στους ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της RDC Informatics, κ. Διονύσης Κουτσαντώνης.

Η διαδικτυακή συζήτηση θα αποτελείται ουσιαστικά από δυο θεματικές ενότητες κατά τις οποίες -μεταξύ άλλων- θα παρουσιαστούν σημαντικές έρευνες για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που έχουν λάβει ενίσχυση στο πλαίσιο δράσεων του ΕΠΑνΕΚ 2014-2020. Πιο συγκεκριμένα, οι θεματικές ενότητες της συζήτησης θα είναι: α) Από το ΕΣΠΑ 2014 – 2020 στο Νέο ΕΣΠΑ 2021 – 2027_ Οι Εμπειρίες των Επιχειρήσεων, Διδάγματα για το Μέλλον β) Ανάπτυξη του Επιχειρείν: Νέο ΕΣΠΑ, Ταμείο Ανάκαμψης και τεχνολογία των συμβούλων Μάνατζμεντ.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, θα συνομιλήσουν διεθνούς κύρους προσκεκλημένοι, ώστε οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν για το ρόλο του ΕΣΠΑ στην ανάπτυξη του ελληνικού επιχειρείν και να λάβουν απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω livestreaming από το κανάλι του ΣΕΣΜΑ στο YouTube.


Η συμμετοχή σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση,
RDC Informatics