Η RDC Informatics στο Partner Summit 2023 της Freshworks στο Λονδίνο

13/12/2023Η RDC Informatics στο Partner Summit 2023 της Freshworks στο Λονδίνο


biomac-banner

H RDC Informatics, συμμετείχε στο συνέδριο συνεργατών Partner Refresh Europe 2023 της Freshworks, το οποίο διεξήχθη στο Λονδίνο μεταξύ 4 & 5 Δεκεμβρίου 2023. Το συνέδριο παρακολούθησαν περισσότεροι από 50 συνεργάτες της Freshworks από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες και αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για τη γνωριμία μεταξύ τους αλλά και τη σύνδεση με την ηγετική ομάδα στελεχών της Freshworks στην Ευρώπη.


Στο πλαίσιο του διήμερου summit τα στελέχη της Freshworks παρουσίασαν την πορεία ανάπτυξης εργασιών της εταιρείας στην παγκόσμια αγορά και ανέδειξαν τον κρίσιμο ρόλο των συνεργατών, ώστε τα κορυφαία προϊόντα λογισμικού της εταιρείας να γίνουν γνωστά και να μεγαλώσουν το μερίδιό τους σε κάθε αναπτυγμένη ή αναδυόμενη αγορά.


Μοναδικά insights αγορών, τάσεις και μεγέθη της αγοράς, best practices, marketing strategies, επιτυχημένα case studies πελατών και συνεργατών αλλά και αναλυτικά roadmaps των προϊόντων λογισμικού της Freshworks, ήταν ανάμεσα στη θεματολογία των παρουσιάσεων του συνεδρίου. Ειδική αναφορά υπήρξε στην ανάπτυξη και επίδραση των τεχνολογιών ΑΙ, που είναι ήδη ώριμες σε όλες τις πλατφόρμες της Freshworks, με ειδική αναφορά στο θέμα “Delivering Transformational Business Impact with Freddy AI”.


H RDC Informatics επενδύει στρατηγικά στην προώθηση και αξιοποίηση των πλατφορμών λογισμικού της Freshworks σε Ελλάδα και Κύπρο, αποτελώντας επίσημο στρατηγικό συνεργάτη της (Silver Partner).


Μάθετε περισσότερα: https://www.rdc.gr/el/normal/freshworks_business_software