Δελτίο Τύπου για το mobile app του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών από την RDC Informatics

12/09/2019Δελτίο Τύπου για το mobile app του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών από την RDC Informatics
To τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία την ανάπτυξη της Mobile εφαρμογής του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας, EEA mobile app.

Η επίσημη παρουσίαση του mobile app έγινε το πρωί της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου στα εγκαίνια του περιπτέρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, παρουσία πολιτικών και πολιτειακών παραγόντων, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΑ & εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας.

Το EEA mobile app αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο για την επιχειρηματική κοινότητα με καθημερινή, ολοκληρωμένη ενημέρωση γύρω από τα θέματα της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας. Παράλληλα, δίνει στα μέλη του πρόσβαση στο σύνολο των ψηφιακών εφαρμογών του Επιμελητηρίου μέσα από κινητές συσκευές (Διαθέσιμο σε iOS και Android).

Το ΕΕΑ μέσα από τη συνεργασία του με την RDC Informatics πρωτοπορεί στην εφαρμοσμένη αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών προς όφελος των μελών του και της επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας μας. Μετά το επιτυχημένο redesign του δικτυακού τόπου eea.gr η νέα mobile εφαρμογή έρχεται να ολοκληρώσει την ψηφιακή εμπειρία των μελών και χρηστών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με βέλτιστο τρόπο.

Η RDC Informatics αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οργανισμό παροχής λύσεων και προϊόντων Πληροφορικής που σχεδιάζει, αναπτύσσει και προσφέρει λύσεις τεχνολογίας σε ένα ευρύτατο φάσμα επαγγελματικών χώρων & οργανισμών. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.rdc.gr.