Σας προσκαλούμε στην πρώτη Έκθεση & Συνέδριο για Προϊόντα & Υπηρεσίες Υποδομής Εκπαιδευτικών Κέντρων «EduTech 2024»

30/05/2024Σας προσκαλούμε στην πρώτη Έκθεση & Συνέδριο για Προϊόντα & Υπηρεσίες Υποδομής Εκπαιδευτικών Κέντρων «EduTech 2024»


nl300524-00

Με μεγάλη χαρά, σας προσκαλούμε στην πρώτη Έκθεση & Συνέδριο για Προϊόντα & Υπηρεσίες Υποδομής Εκπαιδευτικών Κέντρων «EduTech 2024», που θα πραγματοποιηθεί στις 1 & 2 Ιουνίου 2024 στο Ζάππειο Μέγαρο.


Θα ήταν τιμή να σας έχουμε κοντά μας σε αυτή την εκδήλωση (Περίπτερα Β1-Β3), η οποία αποτελεί μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε όλες τις εξελίξεις στα πληροφοριακά συστήματα και τις λύσεις τεχνολογίας που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Εκπαίδευσης.


nl300524-01

Εργαζόμαστε για περισσότερα από 20 χρόνια για τη μηχανογράφηση της εκπαίδευσης και την οδηγούμε… στην Αριστεία της!


Δημιουργήσαμε και εξελίσσουμε μοναδικά πληροφοριακά συστήματα, που καλύπτουν κάθε ανάγκη οποιουδήποτε εκπαιδευτικού οικοσυστήματος σε οργανισμούς και επιχειρήσεις που παρέχουν εκπαιδευτικές υπηρεσίες. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα παρουσιάσουμε επιτυχημένα παραδείγματα ψηφιακού μετασχηματισμού εκπαιδευτικών οργανισμών που αξιοποίησαν τις τεχνολογίες μας, για να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες τους και να αναβαθμίσουν την ποιότητα των υπηρεσιών τους.


Οι λύσεις της RDC Informatics αξιοποιούνται από τους ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς στη χώρα μας και οι λύσεις ψηφιακής εκπαίδευσης που προσφέρουμε, εξυπηρετούν της ανάγκες των ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ επιχειρήσεων & οργανισμών. Σας καλούμε να ανακαλύψετε πώς….


nl300524-01

Shaping the Future of Education!


Το συνέδριο της χρονιάς για το μέλλον της εκπαίδευσης θα διεξαχθεί παράλληλα με την έκθεση «EduTech 2024». Στο συνέδριο θα συζητηθούν οι ανάγκες και οι προκλήσεις της υιοθέτησης της τεχνολογίας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα όλων των βαθμίδων και των τύπων, καθώς και το πώς οι κυβερνητικοί και οι ιδιωτικοί φορείς μπορούν να σχεδιάσουν αποτελεσματικές πολιτικές, για την υποστήριξη του τομέα.


Στο πλαίσιο του συνεδρίου, και συγκεκριμένα στη θεματική ενότητα «Η εκπαίδευση αλλάζει – Digital & AI calling…», που θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου από 12:00 έως 14:00, ο CEO & R&D Director της RDC Informatics κ. Διονύσης Κουτσαντώνης θα παρουσιάσει ομιλία με θέμα «How AI will affect Digital Learning Ecosystems».


Η τεχνητή νοημοσύνη εισβάλει δυναμικά σε ένα ευρύτατο φάσμα τεχνολογικών εφαρμογών και κατά τη διάρκεια της ομιλίας, θα παρουσιαστούν οι τομείς που επηρεάζονται στο πλαίσιο λειτουργίας Εκπαιδευτικών Οικοσυστημάτων. Στην ίδια θεματική ενότητα συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της Εκπαίδευσης όπως η κα Ιωάννα Λυτρίβη, Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η οποία θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό.


Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου και τους ομιλητές στην ηλ. διεύθυνση https://www.edutechexpo.gr/to-synedrio.


Οδηγίες προσέλευσης


  • Η είσοδος στην έκθεση είναι ΔΩΡΕΑΝ υπό την προϋπόθεση ηλεκτρονικής εγγραφής στην ηλ. διεύθυνση https://www.edutechexpo.gr/engraphes
  • Όσοι επιθυμείτε να παρευρεθείτε στο συνέδριο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την κα Μαρία Πετροπούλου στο email m.petropoulou@rdc.gr, για την έκδοση ΔΩΡΕΑΝ εισιτηρίου για το συνέδριο.

Για οποιαδήποτε απαραίτητη διευκρίνιση μη διστάσετε να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2118002200 ή να επικοινωνήσετε στο email sales@rdc.gr.


Ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά.