Η RDC Informatics στην Έκθεση BEYOND 2023

17/05/2023Η RDC Informatics στην Έκθεση BEYOND 2023
H RDC Informatics ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην Έκθεση τεχνολογίας και καινοτομίας BEYOND 2023, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 24 και 26 Μαΐου 2023, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης, στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η εταιρεία μας θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τις λύσεις λογισμικού της Freshworks, για Customer Service, Marketing & Sales Automation, IT Service Management & HR Management. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν ερευνητικά αποτελέσματα από Ευρωπαϊκά & Εθνικά Ερευνητικά Προγράμματα που συμμετέχει η εταιρεία μας, με case studies τεχνολογιών αιχμής στους τομείς της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning), της προσαρμοστικής μάθησης (adaptive learning) & της εικονικής & εμπλουτισμένης πραγματικότητας (VR/AR worlds).

Σας περιμένουμε στο Κτίριο 13, Stand Β18 της έκθεσης, στο Περίπτερο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ) για να σας παρουσιάσουμε μαζί με τα στελέχη της εταιρίας Freshworks, καινοτόμες λύσεις τεχνολογίας στον τομέα του σύγχρονου ψηφιακού επιχειρείν.


Συμμετοχή σε εκδηλώσεις στο πλαίσιο της έκθεσης

Την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023, στις 11:50, σας καλούμε να παρακολουθήσετε το πάνελ του ΣΕΚΕΕ, με θέμα «The new Digital Transformation era: Innovation and Growth Investments» (Κτίριο 13, Stage1) στο οποίο θα συμμετάσχει ο Διονύσης Κουτσαντώνης, Business Development Manager της RDC Informatics, μαζί με άλλους εκπροσώπους των εταιρειών του ΣΕΚΕΕ.


Την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 και ώρα 16:45 θα διεξαχθεί Ομιλία – Παρουσίαση των Erdinc Cavili, Account Executive της Freshworks & Διονύση Κουτσαντώνη με θέμα «How to invest in technology during turbulent times», η οποία θα λάβει χώρα στο Κτίριο 13, Stage 2, όπου οι ομιλητές μας θα μοιραστούν τις σκέψεις τους σχετικά με τις νέες τεχνολογίες κα πώς η επένδυση στην τεχνολογία, θα οδηγήσει τις επιχειρήσεις με ασφάλεια, στο μέλλον.

Σας περιμένουμε!