Ανάπτυξη VR και 360ᵒ εφαρμογών

Ανάπτυξη VR και 360ᵒ εφαρμογών

Η έμφαση στην καινοτομία, στην πρωτοπορία και η διαρκής αναζήτηση λύσεων στις προκλήσεις των καιρών, μας οδήγησε στην αφομοίωση νέων τεχνολογιών και στο σχεδιασμό νέων διαδικτυακών VR & 360ᵒ εφαρμογών.

Με έμφαση στην καθηλωτική εμπειρία χρήστη και την διαδραστικότητα που ενσωματώνει μηχανισμούς παιχνιδιού (Gamification), οι νέες εφαρμογές που παρέχουμε βρίσκουν ανταπόκριση σε πλήθος τομέων δραστηριοποίησης όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, το e-learning και την προώθηση και διάθεση υπηρεσιών.

Οι VR & 360ᵒ εφαρμογές που παρέχουμε ήδη, διακρίνονται σε τρεις (3) κύριες κατηγορίες:

360ᵒ Video Tours:

Κατασκευή 360ᵒ/VR εικονικών περιηγήσεων με δυνατότητα ψηφιακής απεικόνισης χώρων (Digital Twin) στο διαδίκτυο, με εμπλουτισμένα στοιχεία ecommerce, πολυμέσων και live video call εργαλείων, παρέχοντας απαράμιλλη εμπειρία περιήγησης.

VR e-learning:

Εφαρμογές e-learning εικονικής πραγματικότητας (VR) με προηγμένες δυνατότητες εξομοίωσης πραγματικών συνθηκών και τη δυνατότητα αξιολόγησης εκπαιδευτικών αντικειμένων, που μέχρι τώρα, ήταν ανέφικτο να πραγματοποιηθούν είτε online, είτε εξ’ αποστάσεως.

VR Tours:

Eκθεσιακοί χώροι, μουσεία, αίθουσες εκδηλώσεων και πλήθος άλλων οργανισμών, μπορούν πλέον να δημιουργήσουν περιηγήσεις εικονικής πραγματικότητας, είτε προσομοιώνοντας τους φυσικούς χώρους και εκθέματα, είτε δημιουργώντας από το μηδέν ιδανικά περιβάλλοντα και εγκαταστάσεις μέσα από τα οποία μπορούν προάγουν και να διαθέσουν παρεχόμενες υπηρεσίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας και οι έμπειροι σύμβουλοί μας θα συζητήσουν μαζί σας πως οι εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας (VR) και 360ᵒ, μπορούν να αναδείξουν με μοναδικό τρόπο online, τον δικό σας οργανισμό ή επιχείρησή.