Ανανεωμένο web site για την ISOPIPE από την RDC Informatics

05/06/2020Ανανεωμένο web site για την ISOPIPE από την RDC Informatics
To τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου της ISOPIPE. Η ISOPIPE S.A. είναι μια εταιρεία βιομηχανικής παραγωγής που ειδικεύεται στον τομέα των ολοκληρωμένων συστημάτων μόνωσης, από συνθετικό καουτσούκ, και τους χυτοσίδηρους λέβητες συμπύκνωσης TORRENT, οι οποίοι είναι κατάλληλοι για βιομηχανική και οικιακή χρήση.

Ο νέος δικτυακός τόπος δημιουργήθηκε με βασικό στόχο να παρουσιάσει το σύνολο των προϊόντων της εταιρείας ISOPIPE, μέσω μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης που περιλαμβάνει σημαντικά χαρακτηριστικά για κάθε προϊόν και προτεινόμενους τρόπους για την εφαρμογή τους.

Ο νέος δικτυακός τόπος υλοποιήθηκε με χρήση της e-business πλατφόρμας NopCommerce. Ο σχεδιασμός του βασίστηκε στις αρχές του responsive design και είναι «φιλικό» σε οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile friendly for smart phones & tablets). Εκτός από την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου, η RDC Informatics ανέλαβε υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης & υποστήριξης λειτουργίας του δικτυακού τόπου, όπως επίσης και τη σωστή δεικτοδότηση περιεχομένου του νέου site στις μηχανές αναζήτησης μέσω ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών Search Engine Optimization (SEO Services).

Δείτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.isopipe.eu/el/